02

OVER ONS

Verantwoordelijk als projectmanager voor projectontwikkelaars en de projectbegeleider voor bouwheren bij voorgaande werkgevers was Dhr. Thomas De Meyere perfect geplaatst om de noden en de verzuchtingen van de sector te leren kennen.​

Om dit gat in de markt in te vullen werd "Bouwcoördinatie TDM" opgericht in mei 2016 . Hiermee trachten wij tegemoet te komen aan de vraag van de sector om bepaalde onderdelen van het bouwproject integraal voor onze rekening te nemen. Bouwcoördinatie TDM  stuurt een 75-tal flexibele werkkrachten aan die in uitvoering zitten op verschillende projecten. Hiervoor werken wij samen met grote spelers op de nationale en internationale markt.

Bouwcoördinatie TDM profileert zich als eindverantwoordelijke voor het behalen van deadlines en overeenkomsten met een uitgebreide kennis van het bouwproces van A tot Z, sterke commerciële feeling met de klant, architecten en onderaannemers.

 

Wij coördineren werken in België, Nederland, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk.

Hiervoor beschikt Bouwcoördinatie TDM in hoofde van haar zaakvoerder Thomas De Meyere over de nodige certificaten en vergunning zoals:

VCA-vol

Veiligheidscoördinatie - preventie

EHBO

Betontechnologie

Groen veiligheidspaspoort

Alle projecten die wij coördineren zijn VCA-gecertifieerd.

WIE ZIJN WE

ZAAKVOERDER

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

ADMINISTRATIEF MEDEWERKER / PROJECTOPVOLGING

Industrielaan 5 | 9900 Eeklo | info@bouwcoordinatietdm.be | Tel: +32 486 64 66 48

 BTW: BE 0671.554.457 of BE 0686.910.745

© 2017 door HAUTDESIGN

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon